Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

klikt u op ‘WATCH: Venezuela LIVE ‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Joseph Alphonse is 2 jaar en 3 maanden oud als zijn moeder in Australië op 5 mei 2021 kijkt naar de wereldwijde online dienst die vanuit Nairobi, Kenia wordt uitgezonden. De hele wereld neemt deel aan deze Diensten, waar de krachtige profeet van God voorgaat. Bij verassing spak hij genezing in de naam van Jezus uit over de zieken in Kenia, en over de zieken in het buitenland. Specifiek werden de kreupelen genoemd.

Joseph was bij zijn moeder en hoorde deze prachtige hoopvolle genezingsuitspraak ook. Moeder ging vervolgens even naar de keuken. Toen zij teugkwam was er de schokkende verassing dat plotseling voor het eerst in zijn leven Joseph stond,… en liep! Op meer dan 11.000 kilometer afstand van Nairobi. De Heer kent geen grenzen en geen tijdsbarrieres. Het bloed van Jezus stroomt de hele aarde over in deze tijd van de beloofde late heerlijkheid!

Haggaï 2:10
De heerlijkheid van dit toekomstige huis zal groter zijn dan die van het eerste, zegt de HEERE van de legermachten. In deze plaats zal Ik vrede geven, spreekt de HEERE van de legermachten.


Leave a Reply