Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

klikt u op ‘WATCH: Venezuela LIVE ‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

In de historische wereldwijde online Genezingsdienst van 19.03.2021

VOOR GENEZING
Het begon allemaal toen regerings- en ook gemeenteraadslid Marja-Liisa Tykkyläinen 15 jaar geleden betrokken was in een auto-ongeluk. Haar ruggengraat beschadigde ernstig en sindsdien waren haar benen gevoelloos en heel zwak. Marja-Liisa onderging diverse operaties. Hierdoor ging het niet beter maar juist slechter met haar. Uiteindelijk werd het zo erg dat ze een jaar lang altijd met een stok of een rollator moest staan en lopen. Omdat haar enkels gevoelloos en stijf werden, bracht ze haar tijd vooral zittend en liggend door. Bij het huishouden had ze altijd hulp nodig. Ook viel ze regelmatig, als haar benen plotseling te weinig kracht hadden. Dan hielpen de krukken of rollator ook niet. Iemand moest haar dan letterlijk van de grond komen optrekken

HAAR GENEZING
Op die gedenkwaardige dag 19 maart 2021 keek Marja-Liisa naar de wereldwijde Genezingsdienst. Ze zei dat zij zich met haar hele hart op haar genezing had voorbereid, zeggende: “Heer, nu is het mijn beurt.” Tijdens de geweldige genezingsverklaring in de naam van Jezus, begon ze plotseling te stuiptrekken en haar hele lichaam draaide alle kanten op en boog zich. En toen plotseling ontsnapte er lucht uit haar longen. Ze zegt dat ze voelde dat “de geest van de dood uit haar vertrok en dat ze helemaal bevrijd werd!” Het voelde alsof haar lichaam weer tot leven was gekomen. Alle gevoelloosheid en stijfheid verdween uit haar enkels en tenen, en ze kon die nu weer voelen.

In dat moment kon Marja-Liisa niet bevatten wat er was gebeurd. Ze huilde alleen maar en voelde diepe vrede. En zij dankte de Heere Jezus. De volgende ochtend bij het ontwaken rook ze een hele vieze geur die uit haar benen vandaan kwam. Alsof er iets heel vies uit haar vertrokken was. Ze kon verder fysiek niets ontdekken. Enkel dat ze met grote schok ontdekte dat ze zich zo goed en krachtig voelde, zodat ze de krukken en rollator totaal niet meer nodig had!

NA GENEZING
Marja-Liisa zegt dat ze nu gewoon kan lopen en zelfs trap kan lopen zonder enige hulp. Voor het eerst kan zij nu: springen, buigen en haar tenen aanraken, haar armen en benen opheffen. Ze kan door haar knieën zakken en met haar enkels draaien. Ze heeft goed evenwicht en loopt voor het eerst stabiel! Voorheen was het altijd zwalken van links naar rechts. Ook merkt ze op dat haar geest helder is geworden. Ze zegt: “Glorie aan God, dat wij helemaal in Finland deel konden hebben aan de bloeiende, frisgroene bladeren van de Boom des levens, die voor de genezing van de volken bestemd zijn.” Haar arts getuigt op grootse wijze dat de genezing van zijn patiënt een niet eerder door hem gezien wonder is!

Marja-Liisa voor haar genezing
Marja-Liisa na haar genezing

Leave a Reply