Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Deze auto-immuun ziekte wordt in één ogenblik genezen. Eluid Mwangi werd onwel nadat hij een maaltijd met kip gegeten had, die waarschijnlijk niet goed gaar was. En tot zijn grote schrik en die van zijn echtgenote raakte hij in no-time de kracht in zijn lichaam kwijt en viel weg. Met spoed werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar ging Eluid nog verder achteruit. Zelfs omdraaien in bed kon hij niet meer zelf, eten ging niet meer, zodat zijn echtgenote hem pap voerde. De artsen hadden voor Eluid de verwijsbrief al geschreven naar een groter ziekenhuis in Nairobi. Maar God zij dank, dat Hij ingreep. De behandelend arts is een christen en nodigde zijn patiënt uit om mee te luisteren naar de online Genezingsdienst.

Het is een zeer groot wonder dat zonder enige medische interventie, en op grote afstand van Nairobi waar de genezingsverklaring gegeven werd Eluid werd aangeraakt en genezen werd. Na de online Genezingsdienst vroeg Eluid eerst zijn vrouw om hem voedsel te geven. En zij was compleet verbijsterd. Daarna zei hij tegen haar dat hij het gevoel had dat hij op moest staan. Zijn vrouw riep er een andere persoon erbij en samen hielpen zij Eluid op te staan… en te gaan lopen!

De arts zelf was zeer verbaasd om zijn patiënt die bij hem feitelijk uitbehandeld was plots te zien lopen. Het wonder van het bloed van Jezus was geschied. In die uitspraak van het bloed van Jezus werd letterlijk gezegd dat er bedlegerige mensen waren die het gevoel zouden krijgen dat zij op moesten staan. God is een machtig God!

In de onderstaande video ziet u ook de Bernard Kirui die van Guillain Barré genezen werd.

Het moment dat De HEER Eluid Mwangi in het ziekenhuis genas en hij voor het eerst liep.

Leave a Reply