Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

klikt u op ‘WATCH: Venezuela LIVE ‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

In Brazilië woont Josuè Yuri Braga bij zijn christelijke adoptieouders. Toen de Gemeente Bekering & Heiligheid in Brazilië alle zieken uitnodigde om te luisteren naar een wereldwijde online Genezingsdienst, hebben zij zich in alle ernst voorbereid en de Heer gesmeekt om om te zien naar hun zoon.

Zijn ziekte heet centronucleaire myotubulaire myopathie. Dit is een spierziekte die in vele gradaties kan verschijnen. Josuè leed aan een ernstige vorm en al sinds zijn geboorte. Hij had geen kracht in zijn hele lichaam en was al eens bijna gestorven toen hij op een dag zijn hoofd niet meer rechtop kon krijgen. Hij leefde feitelijk als een kasplantje, zonder enig vooruitzicht. Want deze ziekte is niet te genezen.

Maar de grote God van Israël heeft aan deze nu 20-jarige geliefde jongen gedacht! De Heer genas hem spontaan, toen Josuè en zijn ouders luisterden naar de uitspraak van het krachtige bloed van Jezus! Josuè maakte versterking van zijn hele lichaam door, zijn spieren functioneren weer! Het is een groots wonder waar ook de artsen in Brazilië hun grote verwondering over uitspreken. Glorie aan het Lam van God!

Josuè met zijn ouders, na zijn genezing
Kinderarts dr. Rosa Gaspar spreekt haar grote verbijstering uit over dit wonder van GOD
Josuè’s moeder geeft aan dat de spieren van haar zoon nu hard geworden zijn
Josuè tilt een gewicht, dit kon hij vroeger absoluut niet
Dr. Santana getuigt ook van het mega wonder in het leven van Josuè

Leave a Reply