Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

EEN TWEELING GENEZEN VAN SCHIZOFRENIE

Image

Voor genezing
Ngugi en Kuharia N’ganga zijn een tweeling die feitelijk vanaf geboorte geestelijk niet in orde zijn geweest. Het zal iets genetisch zijn geweest, zodat zij dan ook allebei gediagnostiseerd werden met schizofrenie. U kunt het u voorstellen: wat een ellendige situatie en verdriet voor hun ouders. Ngugi zat dag in dag uit in het stadscentrum, vervuild en hij at uit de vuilnisbakken. Iedereen kende hem als de gek die voor de supermarkt zat. Kuhuria was geweldadig en was eens twee jaar sporadisch verdwenen. Hij sliep in het bos. De tweeling heeft ook in totaal ca. 10 jaar in een psychiatrische inrichting gezeten. Dit was een afdeling van het Mathare ziekenhuis. Dr. Silas Wakhudu is verbijsterd over dit wonder.

Genezing
Tijdens een genezingsdienst van de Heer in 2017, via Zijn grootste profeet, raakte Hij ze allebei aan en werden zij allebei tegelijk genezen! Wat een liefde van de Heer. Ze konden ineens normaal spreken en toonden het onderscheid te kennen tussen goed en fout. De Heer liet nog wat tekenen achter, als je naar ze kijkt, zodat niemand hun getuigenis van het bloed van Jezus zal vergeten! Ngugi & Kuharia werden gedoopt, en kregen nette kleding. De tweeling zijn nu waardige mensen. Nu, jaren na hun genezing zijn ze nog steeds normaal. Ze wonen in appartement, ze wassen auto’s om hun dagelijks brood te verdienen. Ze koken zelf en zijn kalm. Ngugi zit nu in het aanbiddingsteam en Kuhuria is gastheer in de kerk.

Bij een genezing als deze komt het enkel aan op de enorme zalving die de Heer op Zijn dienaar heeft gelegd. Ngugi & Kuharia hadden zelf geen geloof. Ze wisten niet eens wie ze waren. Wat een genade, liefde en hoop hebben wij in Christus Jezus! In de video ziet u de tweeling en ook een verslag van de prachtige genezing van de geesteszieke Rael Anindo. Zo zijn er ontelbare getuigenissen. Neem de zwaar gestoorde Peter Ndirangu die genzing ontving.

Rael Anindo voor en na genezing
Peter Karuiki na 10 jaar verlost van geestelijke gestoordheid

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen