Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

De boodschap aan Europa nu, de boodschap aan dit land. Hij zegt, Jehova, dat vele jaren, Hij heeft u door de jaren heen gadegeslagen, en Hij heeft gezien dat voorgangers soms met hun handen in de zakken staan hier. Handen in de zakken, handen in de zakken. Je hand in je zak doen. Als je de psychologie van de lichaamstaal bestudeerd, lichaamstaal, als ik met u spreek en heb mijn hand in mijn zak op deze manier, dan betekent dit dat ik vertrouwd met u ben. Ik ben op mijn gemak bij u, we bevinden ons op hetzelfde niveau. We zijn collega’s. Dus de manier waarop u de Heer in dit land aanbidt, is alsof Hij een collega is. En de Heer zegt nu dat Hij het Huis binnen is gekomen, het niet meer uitmaakt. Of u in Republiek Tsjechië bent, of u bent in Europa, of in een rijk land, dat doet er niet meer toe. Hij zegt, maar wat er nu toe doet, Hij sprak, Hij sprak, doe de schoenen van uw voeten, doe deze schoenen uit. Mozes zei niet, zal ik ze uitdoen, of? Nee. Het was een bevel. Van Jehova.

Leave a Reply