Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

klikt u op ‘WATCH: Venezuela LIVE ‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Deel 1

´De Heere Jehova, Hij sprak vanochtend met mij, geliefde mensen. Op deze dag; de Heer de God van de hemel, de Ene die iedereen naar de hemel brengt, de Schepper van de hemel, de Eigenaar van de hemel; de Heere, de God van onze Heere Jezus Christus, Hij sprak met mij, geliefde mensen. Vandaag na de nachtwake, toen sprak Hij met mij. En Ik zie een bijeenkomst. Ik denk dat het deze aankomende bijeenkomst is. Het ziet ernaar uit dat het de bijeenkomst is die dit aankomende weekend is. Dit komende weekeinde, van de 24ste juni. En in die bijeenkomst zie Ik, terwijl Ik naar de bijeenkomst toe loop, er zijn vele gasten. En de Heer heeft mij die bijeenkomst al laten zien, dat Ik de bijeenkomst in loop. Dan, plotseling zien veel mensen hen alle twee. Zij zien ons beiden. En deze keer zorgt de Heer ervoor dat 1 van ons voorop loopt, op nogal een afstand. En hij is verheerlijkt. Hij is helemaal verheerlijkt en het lijkt alsof hij witte kleding draagt, en hij is bedekt door de heerlijkheid. Maar Hij loopt voorop, en helemaal verheerlijkt. Dus, veel mensen beginnen er opnames van te maken, 1 van ons zien zij hier, en de andere Die nogal vooruit loopt, hij glanst. hij glanst helemaal, en verheerlijkt. Hij loopt.

Leave a Reply