Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

10.06.2018 – ALLE ANDERE BEDIENINGEN WORDEN AFGEBROKEN

Image

Dus dit toont dat gehoorzaamheid heel belangrijk zal zijn, aan Hij die met u spreekt. Dat de Heer niet genegeerd kan worden en Hij kan niet onbetekenend zijn. Want Hij liet Mij alle bedieningen op aarde zien, als onbetekenend. Hij liet Mij alle bedieningen op aarde zien, deze werden afgebroken. Ze probeerden ze op te lappen en opnieuw te laten beginnen. Er is een manier waarop Hij tegen Mij praat. Ze probeerden ze opnieuw te starten. Dus, dat is het andere deel wat Ik niet met u deelde, toen Hij Mij de bediening van Zijn twee ontzagwekkende getuigen toonde, heel verheerlijkt, en deze ging naar boven, de lucht in, en door de lucht gaande van het ene naar het andere uiteinde. Diep in de hemel, voorbij aan de ruimte. En toen liet Hij Mij deze anderen hier zien. Deze waren allemaal afgebroken, letterlijk allemaal.

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen