Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

De 48-jarige Joyce was ten einde raad, toen ze in september 2023 bij haar buurvrouw aankwam, die in de gemeente Bekering & Heiligheid deelneemt in Kenia. Ze leed al 2,5 aan een progressieve auto-immuunziekte waar er grote wonden over haar hele huid ontstonden. Door de de etter en bloed bleven haar kleren plakken aan haar huid. Zij leed verschrikkelijke pijn en sliep niet. Daarbij kwam dat de wonden stonken. Haar eigen winkeltje moest ze opgeven want men liep met een grote boog om haar heen vanwege de stank. Voor haar kinderen kon ze niet meer zorgen en haar man was al bij haar weggegaan.

Joyce kwam de buurvrouw vragen om haar naar Jezus te leiden omdat ze wist dat ze niet meer lang te leven had. Maar!, de Heer had iets heel anders in petto voor deze gezegende vrouw. De kerk werd ingelicht en kwam bij haar op bezoek. Joyce kreeg te horen dat ze schuldbelijdenis moest brengen voor God. Haar hart werd geraakt hierdoor en 3 dagen lang begon ze al haar fouten, zonden, aan de Heer te vertellen. Ze heeft vervolgens geluisterd naar een uitspraak van het krachtige bloed van Jezus Christus die de profeet van God deed toen hij in Brazilie was uitgenodigd om een serie Woordconferenties en genezingsdiensten te geven.

Tot haar grote verassing begonnen direct de wonden op te drogen en haar huid werd met de dag beter en gladder. Joyce is nu een levende getuige van de wonderbare kracht van het bloed van Jezus, en maakt zich in alle ernst gereed voor de komst van de Heere Jezus! De kerk in Nakuru, Kenia, heeft de genezing groots gevierd en zal dit blijven doen. Geen arts kon Joyce helpen of ook zelfs maar hoop geven op een herstel door middel van pillen, injecties of operaties. Haar eigen arts heeft zijn getuigenis inmiddels ook gegeven. Joyce kan nu weer leven, voor haar kinderen zorgen. Ze slaapt en is weer aan het werk.

Via deze link vindt u nog heel veel meer genezingen, op video vastgelegd: https://youtube.com/playlist?list=PLK7GX-2Epu44CC8D6eHBgayh01VgRHFyR&si=9oFbNZn0t3mX5NxE

Haggaï 2:10
De heerlijkheid van dit toekomstige huis zal groter zijn dan die van het eerste, zegt de HEERE van de legermachten. In deze plaats zal Ik vrede geven, spreekt de HEERE van de legermachten.

Dankdienst waar we ook Joyce zien en haar arts aan het woord horen