Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

In 2023 schonk Jezus aan 453 zieken genezing

Image

✅ ️453 grootse wonderen bracht Jezus Christus.
✅ ️453 dierbare mensen werden verlost uit een levensweg van pijn en wanhoop.
✅️ 453 families, vrienden en hele gemeenschappen hebben een getuigenis van Jezus.

Zelfs een heel moslim dorp in Kenia heeft zich aan Jezus overgegeven nadat 1 van hun kinderen spontaan genas bij het afspelen van een audio-opname van toen de profeet van God het eeuwige bloed van Jezus over de zieken uitsprak. Op een rij wat Jezus aan door artsen bevestigde genezing schonk in 2023:

Kreupelen -156
Blinden- 109
Doven – 47
Lammen- 58
Geeteszieken – 6
Lepra – 3
Verlamden – 15
Bedlegerigen – 2
Overig – 57

In twee geweldige series van Woordconferenties en genezingsdiensten in het gezegende land Brazilië zagen we groepen voorgangers en burgemeesters, gouverneurs en ook de Israëlische ambassadeur de harten openen voor deze beloofde opwekking die de komst van de Heere Jezus inluidt.

In de genezingsdiensten zagen wij zoals in elk land de plaatselijke medici betrokken raken. Zij hebben de voorname rol om vooraf de aandoeningen te bevestigen en achteraf de genezingen. Heel grondig en in het publiek vinden deze processen plaats. Medische dossiers worden ook ingekeken, waar mogelijk. Nadat het wonder van het bloed van Jezus geschiedt is, gaan de mensen altijd terug naar hun persoonlijke artsen die ook om een getuigenis gevraagd worden.

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen