Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Op 17 december 2016 vond er een Dankdienst plaats in Nairobi, om de Heer te danken en lofprijs te geven voor de immense genezingen die HIJ de zieken gaf tijdens de genezingsdiensten van augustus 2016. Aan het einde van die bijeenkomst liep voorgangster Lydia huilend naar de man van God, omdat zij tevergeefs en voor veel geld het drinkwater in haar huis op orde had geprobeerd te krijgen. Niet alleen voor haar maar voor het hele dorp een groot probleem. Het water was zo bitter en zout dat niemand het kon drinken. Het stonk bovendien. Het smaakte giftig. Werd het water voor schoonmaak gebruikt, dan liet het vuiligheid na die op as leek.

Lydia zei wanhopig: ” Ik heb gezond water nodig, maar het is te bitter, het water is onbruikbaar. Man van God, ik weet dat u een profeet van de Heer bent. Ik weet dat de Heere Jehova u naar ons toe gestuurd heeft; u bent de vader van dit land.” En de man van God reageerde met: “Alles is goed”. Maar doe één ding, neem van uw water en stuur er mij een fles van. Lydia wat hij haar gevraagd had te doen. En stuurde ook een halve liter water naar een gespecialiseerd laboratorium. Dit was water wat toen het afgetapt werd bitter en zout was, en giftig smaakte. De onderzoeksresultaten wijzen uit dat het water nu zoet is, het is gewoon drinkwater, zonder geur. Niet zout. Het voldoet aan alle normen van drinkwater in Kenia.

Dit geheel getransformeerde water ging vervolgens heel het land door, en werd gevoegd bij andere toxische bronnen. Deze werden daarop ook genezen! Er zijn daarnaast getuigenissen waarbij zieke mensen drinken van dit water en dan genezing ondervinden.

2 Koningen 2:19-21 – “De mannen van de stad zeiden tegen Elisa: Zie toch, de ligging van deze stad is goed, zoals mijn heer ziet; maar het water is slecht, waardoor het land misgeboorte veroorzaakt. 20. En hij zei: Breng mij een nieuwe schaal en doe er zout in. En zij brachten die bij hem. 21. Toen ging hij naar buiten, naar de waterbron, wierp het zout daarin en zei: Zo zegt de Heere: Ik heb dit water gezond gemaakt, er zal geen dood of misgeboorte meer door komen. 22. Zo werd dat water gezond, tot op deze dag, overeenkomstig het woord van Elisa dat hij gesproken had.”

Exodus 15:23 – “Toen kwamen zij bij Mara. Zij konden echter het water uit Mara niet drinken, want het was bitter. Daarom gaf men het de naam Mara. 24. Toen morde het volk tegen Mozes, en zei: wat Wat moeten wij nu drinken? 25. Hij riep tot de Heer, en de Here wees hem een stuk hout. Dat wierp hij in het water. Toen werd het water zoet.”

Jerrycans van het schone water gingen onder anderen naar een legerbasis

De uitslag van de watertest op 5 januari 2017 in het laboratorium

Leave a Reply