Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

29.07.2018 – De HEERE roept: Dit is Elia

Image

´Geliefde mensen, luisteraars, zij die meeluisteren in vele landen, en overal in dit land. In dat heel krachtige gesprek met de Heer, wat Ik vandaag zeer uitgebreid met u gedeeld heb, liet de Heer Mij zien dat Ik weer terug moest komen op de Radio. Ik ben een tweede keer teruggekomen op in de uitzending, want er is iets wat Ik vergat te zeggen. Hij kwam neer, de immense wolk daalde neer. Toen riep de stem van de Heer, en zei: ´Dit is Elia, dit is Elia, dit is Elia, het was heel luid. Het was zo een enorm moment, en schok. 

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen