Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

  • Home
  • Israel
  • 23.06.2020 – De meest krachtige profeten van de Heer in de verdrukkingstijd in Israël

23.06.2020 – De meest krachtige profeten van de Heer in de verdrukkingstijd in Israël

Image

‘Wel, gezegende mensen de Heere Jehova heeft met heeft nogal een groot gesprek met mij gesproken. De Heere Jehova heeft een lang gesprek gehad met mij, vandaag. En dit is het gesprek dat ik aan u wil overbrengen. Ik wil dit gesprek vanavond met u delen. Het is ongeveer 19.04 uur Oost-Afrikaanse tijd. En wij hebben genoeg tijd gegeven zodat iedereen aan boord kon komen. En de Heere Jehova heeft met mij gesproken, in de afgelopen 24 uur vandaag. Het grootste deel van het gesprek vond vandaag overdag plaats. En het is vandaag 23 juni, nog eens: vandaag is 23 juni, het jaar 2020. Dit zijn de gesprekken die de Heer met mij heeft gehad. En dan, aan het eind zal ik alles uitleggen. Het is nogal een lang gesprek.

Afspeellijst Profetieën & Visioenen audio

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen