Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

  • Home
  • Profetieën
  • 22.07.2018 – HET KLEED DER GERECHTIGHEID EN HET LIJDEN VAN DE HEERE JEZUS

22.07.2018 – HET KLEED DER GERECHTIGHEID EN HET LIJDEN VAN DE HEERE JEZUS

Image

‘Amen, nu, de Heere Jehova heeft met Mij gesproken geliefde luisteraars. De Heere Jehova de heilige God van de hemel. De Schepper van Israël, de God van onze Heere Jezus Christus, Hij heeft met Mij gesproken, geliefde mensen. En dit zijn twee gesprekken die Ik met u wil delen. Het eerste gesprek vond eergisteren plaats, toen wij nog de laatste sessie van de Woord Explosie in Nairobi, 2018 hielden. En in dat gesprek, wat plaatsvond op vrijdag, leidde de Heere Jehova Mij naar de conferentie, toen Ik onderweg was naar de conferentie, de laatste dag en de laatste sessie van de conferentie. De Woord Explosie Conferentie Nairobi 2018. En terwijl Ik naar de conferentie werd gebracht viel Ik in slaap. En de Heere toonde Mij Christus de Messias, hier boven in de lucht hier. Nog eens, Hij toonde Mij de Messias boven in de lucht, boven de aarde. Heel reusachtig natuurlijk.

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen