Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

KOSTBARE MENSEN, DE MISSIE VAN DE HEER NAAR FINLAND IS.VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER 2024. NADERE INFORMATIE VOLGT. GOD’S RIJKE ZEGEN

18.05.2018 – GROOTSE GENEZING IN SPANJE

Image

‘Wel, de Heer heeft met Mij gesproken over de aankomende Bijeenkomst in Spanje. En de Heer liet Mij zien dat er daar genezing zal zijn. Er is daar een groot bezoek. Ik heb de genezing gezien. Enorme genezingsdienst die plaats zal vinden, en enorme genezing. Ik zie een volwassen man die kreupel was. Ik zie Hem opstaan en lopen. Hij begint te lopen. En dan zie Ik een vrouw. Ik denk een vrouw; een meisje of een vrouw met een heel erg dun been, die kreupel was, staat ook op en loopt. En Ik zie een klein kind, als deze volwassen opstaat en loopt, als de Heer de plek bezoekt. Ik zie dat een klein kind ook opstaat, hem volgend. 

Kostbare Mensen, De Missie van De HEER Naar FINLAND is verschoven naar oktober 2024. Nadere informatie volgt. GOD's Rijke Zegen