Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Uitgebreide samenvatting

… Ik kon de tijdperken zien, twee tijdperken. 1 tijdperk was in het licht, en toen was er scherp, als een muur, met scherp onderscheid en aanduiding, was de andere zijde duisternis, absolute duisternis, gitzwarte duisternis, zoals Ik nooit eerder gezien heb. En toen, daarna, de scherpe duisternis die Ik zag, zoals Ik zei, was heel erg dikke duisternis. De meest gitzwarte duisternis ooit. Historische duisternis, nooit eerder gezien. En er was licht aan deze zijde. Maar het was een scherpe muur, 90 graden uitgesneden, scherpe verticale muur van duisternis, en aan deze zijde een muur van licht. Toen gooide de Heer Mij plotseling de duisternis in, de gitzwarte duisternis, historische duisternis. Het licht verdween. Plotseling was het licht uit. Het licht verdween, en Ik trof Mijzelf aan, ondergedompeld in de gitzwarte duisternis. Toen sprak de Heer, Stem van de Heere de Godheid, de Heere Jehova Jahweh met luide Stem en Hij zei: ‘Een getuige van het Licht’. Nog eens; de Heer dompelde Mij onder in gitzwarte duisternis, Ik was in historische duisternis, gitzwarte historische duisternis. Toen sprak de Stem van de Godheid, de Heere Jehova Jahwe, en zei ‘Een getuige van het Licht’.

Leave a Reply