Brazilië Mission Tour aanstaande in:

0
dagen
2. feb.2024

klikt u op ‘LIVE in BRAZILIË‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

´Amen. Nu, gezegende mensen, Ik wil graag het tweede deel van het gesprek delen wat de Heer deze afgelopen nacht met Mij had. Nu, het tweede deel van het gesprek wat de Heere Jehova deze afgelopen nacht met Mij had is dat de Heere Jehova Mij omhoog liet kijken de lucht in.

En toen Ik de lucht inkeek opende de hemel. De ingang naar de hemel opende. En Ik zag de immense heerlijkheid van de Heer neerkomen. Nog eens, het tweede deel van het gesprek wat de Heere Jehova de afgelopen nacht met Mij had, is dat Ik de hemel zag open gaan. En dit is een grote preek die ik op een dag ga geven. Binnenin de hemel; Ik kon de heerlijkheid zien binnenin de hemel. Ik kon de heerlijkheid zien die als saffier is zien; iets ervan is als emerald, prachtig, prachtig, kostbaar. Uw meest kostbare van de kostbare metalen, die pracht zag Ik binnenin.

Dus, Ik zag de heerlijkheid van de Heer. Nog eens, de hemel opende en Ik zag de heerlijkheid van de Heer, geliefde mensen, deze kwam naar buiten. Maar Ik heb de open hemel gezien. Nog eens, er gaat een immens bezoek van de Heer komen. Op 1 plek, eens, waarheen de Heer Mij zal zenden. De Messias komt. Dank u. Shalom´

Leave a Reply