Menengai 6 Genezings Dienst aanstaande in:

klikt u op ‘WATCH: Venezuela LIVE ‘ knop hieronder, om te beginnen met streamen

Privacy Verklaring Bediening van Bekering & Heiligheid.
(Laatste Update: 07-05-2021)

Samenvatting

Wij zijn een Christen Gemeente gevestigd in Almere, Nederland.

  • Wij kunnen per email via bekeer.u.nederland@gmail.com worden bereikt.
  • Of u bereikt ons via telefoon 06 26 97 30 98.
  • Of stuur post naar Julia Falger, Hollywoodlaan 194, 1325 KB Almere.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens waarvan u ons zelf voorziet, als u ons belt of via email contact met ons opneemt. Daarbij verzamelen wij zeer beperkte gegevens over u wanneer u onze website bezoekt. Wij beschrijven dit in onze aparte cookie verklaring. Vindt deze hier

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze regelmatige kijkers te traceren als ook bezoekers van onze website alleen voor de volgende doelen:

  • voor (technisch) onderhoud en verbetering van onze website
  • om telefonisch contact met u op te nemen, post te versturen of e-mails over onze eigen diensten en om u updates te sturen van onze inhoud.
  • om audio, video en geschreven onderwijs binnen onze kerkomgeving te voorzien en om bij te houden wie ons bezoeken.

Wij verwerken geen specifieke soorten persoonsgegevens. Wij verzamelen geen informatie over u bij andere organisaties. Wij behouden de gegevens niet langer dan nodig. Op geen enkele manier verstekken wij de gegevens aan anderen, tenzij wij hier wettelijk toe verplicht zijn.

Wij hebben diverse andere organisaties betrokken die taken voor ons vervullen, maar dit zijn bewerkers. Bijvoorbeeld: onze website wordt gehost met gebruik van de server Firestorm.ch, terwijl wij voor onze abonnees video’s uploaden op YouTube. Deze genoemde bedrijven verwerken daarom alleen persoonsgegevens namens en onder supervisie, voor aangewezen doelen en strikt vertrouwelijk.

Als wij uw persoonsgegevens op onze website verwerken is u het recht voorbehouden om toegang te verkrijgen tot uw persoonsgegevens, deze te bewerken en te verwijderen of ons te verzoeken dit namens u te doen.

Hieronder, in de gedetailleerde versie van dit privacy beleid leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, hoe we het doen, met welke doelen en op basis van welke grondbeginselen.

Introductie

Wij zijn een christelijke Organisatie gevestigd in Almere, Nederland. Wij hebben ook gemeentes in de steden Amsterdam, Arnhem, Den Bosch en Rijssen.

Met dit privacy beleid willen wij u graag informeren over welke data wij verzamelen, hoe wij dit doen, met welke doelen, en hoe wij uw gegevens verwerken of ermee omgaan.

Welke gegevens verzamelen wij

Wij verzamelen persoonsgegevens die u ons zelf verstrekt als u ons belt of via e-mail contact met ons opneemt of per post. Deze gegevens zijn:

  • Uw e-mail adres, uw naam en telefoonnummer.
  • Neemt u contact met ons op namens uw organisatie dan zullen wij niet alleen uw naam en e-mailadres verzamelen als contactpersoon, maar ook de naam en het adres van de organisatie die u vertegenwoordigt, en correspondentie.

Wij verzamelen ook heel beperkte persoonsgegevens als u onze website bezoekt. Deze zijn:

  • het gepseudonimiseerde IP adres waarmee uw apparaat aan het internet verbonden is
  • de unieke identifier van een analytische cookie (van uw eigen server),
  • de URL-verwijzer (laatst bezochte pagina),
  • de specifieke pagina’s die u op uw onze website bezoekt, en de dag en het tijdstip.

Wij verzamelen of houden geen specifieke persoonsgegeven.

Gegevensgebruik

Wij gebruiken de verzamelde gegevens voor 4 specifieke doelen. Deze doelen zijn:

  • voor (technisch) onderhoud en verbetering van onze website
  • om bij te houden wie ons bezoeken, specifiek voor de Radio uitzendingen
  • de reguliere activiteiten van de Bediening

Hieronder leggen wij uit welde gegevens wij kunnen verwerken voor ieder doel.

Wij gebruiken daarom geen persoonsgegevens om profielen te maken

Website Onderhoud / Verbetering

Wij uw bezoekersinformatie van onze website om u de website te tonen, te analyseren welke pagina’s het meest bezocht worden, en hoe u op onze website kwam (via welke andere websites of via onze social media posts). Deze informatie stelt ons in staat om onze website te analyseren en verbeteren, op een privacy-vriendelijke manier. Wij plaatsen of lezen geen tracking cookies via onze website.

Lees alstublieft onze aparte cookie verklaring voor meer informatie over hoe wij onze analyses uitvoeren.

Hoe lang wij gegevens opslaan

Wij slaan gegevens niet langer dan nodig op, voor het doel waarvoor wij ze verkregen hebben. Deze beoordeling wordt gedaan op grond van het soort persoonsgegevens, de dienstverlening of reden waarvoor wij de gegevens verkregen hebben, en wat u, wiens gegevens het zijn redelijkerwijs kunt verwachten in de tijd dat wij uw gegevens hebben.

Bijvoorbeeld, e-mail adressen worden na 6 maanden van ongebruik verwijderd, of als deze eenmalig gebruikt werd en het onnodig is om deze te bewaren.

Data beveiliging

We hebben versleuteling van het verkeer naar onze website geactiveerd. Dit maakt het gegevensverkeer tussen u en onze webserver onleesbaar, zodat buitenstaanders er geen toegang tot hebben. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw gegevens goed beveiligd zijn in al onze systemen. Wij doen dit met alle soorten technische maatstaven, inclusief fysieke toegankelijkheid tot gevoelige organisatorische gegevens, inclusief die van u.

Bijvoorbeeld bij de toegangscontrole zorgen wij ervoor dat alleen geautoriseerde accounts, zoals administrators, alleen bij uw contact details kunnen en uw email/verzoeken die online zijn ingediend.

Daarbij moedigen wij ons managementteam aan om beveiligingsincidenten direct te melden, zodat goede beveiligingsmaatregelen getroffen worden en verkeerde omgang met uw gegevens voorkomen wordt.

Uw Privacy Rechten

Overeenkomstig het Algemene Gegevens Bescherming Regelement heeft u het recht om op verzoek uw persoonsgegevens te inspecteren en, indien nodig, deze te wijzigen of deze te laten verwijderen. Bovendien kunt u ons vragen om de verwerking van persoonsgegevens te beperken, en het is mogelijk om bezwaar te maken als u het niet eens bent met de verwerking.

Bovenin deze privacy verklaring staat hoe u contact met ons op kunt nemen om van uw rechten gebruik te maken.

Bovendien is het mogelijk om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoons Gegevens. Zie: autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Privacy Verklaring aanpassing

Misschien veranderen wij onze privacy verklaring. In dat geval zullen wie op onze website een aankondiging doen. Als wij in onze doelen voor verwerking grote veranderingen willen aanbrengen, en de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, dan zullen wij u eerst nogmaals om toestemming vragen voor deze nieuwe doelen.

Onze contact gegevens

Vragen over deze cookie verklaring of over onze diensten kunt u richten aan bekeer.u.nederland@gmail.com. Per post kunt u ons bereiken via dit adres: Julia Falger Hollywoodlaan 194, 1325 KB Almere. Telefonisch kunt u ons bereiken via het nummer 06 26 97 30 98.