De trap van de Hemel neergelaten!

 
13 maart 2018 de grootste Profeet van De HEER live op Jezus Is HEER Radio

'Eindelijk gaat de kerk de hemel binnen treden. Eindelijk; zij die gekozen hebben voor heiligheid, die trouw zijn geweest. Eindelijk gaat u de hemel binnen. Het Nieuwe Jeruzalem is gereed, klaar, gereed. Kijk naar de verheerlijkte trap die omhoog loopt in de wolken. Omhoog, omhoog lopend. Dit is het grootste wonder, van alle wonderen. En vandaag sprak Hij met Mij over vele landen. Hij zegt Canada. Ik zag Mijzelf naar Canada reizen, en vele andere landen. De agenda was vol. Hij zei bij stem 'Laat Nigeria haar datum kiezen, voordat de agenda voor 2019 helemaal, compleet vol is'. Het was zo een enorm gesprek, van land, tot land, tot land. Maar zie hoe de hemel er klaar voor is. De verheerlijkte traptreden zijn gereed.
 
​Mensen, bent u gereed?​
 
​De kerk is gereed. De kerk die gereed is moet nu binnen treden. Nu dat de traptreden gereed zijn, en de Hemeldeuren open zijn. En het volgende wat Ik zag was de kerk die op die verheerlijkte trap liep. Alleluja. Wat een groots wonder! Dit gebeurde voor de ogen van deze generatie. Deze generatie heeft het grootste wonder van alle wonderen gezien. Alleluja. U gaat Jezus persoonlijk ontmoeten. Zij die drinken, zij die onzedelijk zijn, begeren, seksuele zonden en bedrog, u kunt nu berouw over uw zonden tonen en tot inkeer komen.
 
De trap is gereed gemaakt. Wat een grootse boodschap van de Vader, dat de hemel gereed is, en dat de opname nabij is. De kerk staat op het punt opgenomen te worden. Ik heb u gezegd om van het toneel te verdwijnen; het gaat hier enorm vreselijk worden. U mensen, ga hier weg, ga weg! Bekeer u en treed het Koninkrijk van God binnen, dit is nu klaar om u te ontvangen. De trap is nu naar beneden gelaten, wat krachtig.