Epilepsie

 

       

ONTROERENDE VIDEO VAN CATHERINE´S GENEZING

Catherine Muthoni uit Nanyuki leed aan epilepsie en kon niet praten. Haar familie wilde vanwege deze aandoening niets met haar te maken hebben en de ene oma die wel om haar gaf stierf.

Toen Catherine op een dag aan het koken was kreeg zij onverwacht een epilepsie aanval en zij viel in het vuur waarop zij kookte. Haar gezicht verbrandde ernstig. Na enige dagen alleen te hebben geleden kwamen er goede mensen die haar uit deze vreselijke nood redden en die haar naar het ziekenhuis brachten. Ze had zelf geen geld voor behandeling, waardoor ze vervroegd uit het ziekenhuis ontslagen werd.

Toen Catherine weer thuis was moest zij met de epilepsie weer verder voor zichzelf zorgen, met alle gevaren van dien. Ze plukte op een dag fruit, hoog in een boom en kreeg een aanval van epilepsie. Zij viel uit de boom en brak haar been op 3 plaatsen. In het ziekenhuis werd zij 2 maanden behandeld. Weer vanwege geldgebrek moest ze naar huis.

Thuisgekomen en nog altijd lijdend aan epilepsie was het wachten op weer een gevaarlijke situatie. En op een dag tijdens het koken kwam er weer een aanval en in het vuur verbrandde zij nog een been en twee tenen gingen helemaal verloren. Dit keer kreeg Catherine een rolstoel in het ziekenhuis, want ze kon niet meer lopen.

Maar toen de grootste Profeet van De HEER op 7 en 8 juli jl. in Nairobi een Genezingsdienst verzorgde luisterde Catherine helemaal in Nanyuki naar Jezus Is HEER Radio. Een evangelist had haar de radio gegeven toen hij haar in deze toestand had aangetroffen. Toen de grootste Profeet van De HEER de genezing verklaarde stond Catherine Muthoni plotseling op uit de rolstoel en liep zo weg! Tot op vandaag loopt zij, is de epilepsie compleet verdwenen, en praat zij!!

Catherine is totaal hersteld en zij dankt De HEERE JEZUS met heel haar hart. Een bekende getuigt dat Catherine voorheen het lijden op haar gezicht had staan, maar nu straalt zij de vrede en vreugde in CHRISTUS uit! GLORIE AAN GOD DE ALLERHOOGSTE.