Bochel verwijderd

 
GROOTSE GENEZINGSGETUIGENIS VAN CHRISTIAN VOLKENANDT
Christian Volkenandt, 28 jaar, uit Neubrandenburg in Duitsland had een bochel en werd door De HEER genezen op zondag 8 juli 2018 tijdens de grootse mega Genezingsdienst van De HEER in Central Park Nairobi in Kenia.

Sinds groep 3 op school had Christian Volkenandt een grote bochel bij zijn linker schouder. Hij leed aan trekkende spanningspijnen waardoor hij niet lang kon staan. De pijn ging van zijn sleutelbeen tot vrijwel in zijn hart, allemaal als gevolg van de bochel. Omdat Christian niet rechtop liep leek hij erg klein, en hij had moeite zijn evenwicht te houden. Hij werd van jongs af aan gepest en buitengesloten. Mensen wezen hem er steeds op dat hij rechtop moest zitten, maar het lukte gewoon niet. In 2016 kwam er nog een zwelling in het schoudergebied bij, en in zijn onderrug. Vanwege de jeuk aan die zwellingen en het krabben liep hij bijna een bloedvergiftiging op. Het vocht werd in het ziekenhuis uit die plekken weggehaald, maar de bochel op zijn rug bleef.

Totdat het 8 juli 2018 werd!
Hij besloot naar Kenia af te reizen en deel te nemen aan de super mega grootse Genezingsdienst van De HEER in Nairobi. Vooraf en ook daar smeekte hij naar De HEER, bedreef hij rouw over zijn zonden, en bad tot De HEERE JEZUS om zijn rug recht te maken.  Toen de grootste Profeet van De HEER zei ´Iedereen, ontvang nu uw genezing´ hield Christian zijn handen omhoog. En plotseling voelde hij warmte en een tinteling die begon in het hoofd, die naar de nek trok en de schouders, naar de linker schouder en naar de achterkant van het bovenbeen. En in de linker schouder voelde Christian iets trekken, met ook een ruk in het linker dijbeen. In dat moment verwonderde hij zich dat hij rechtop kon staan. Maar tegelijk ging hij op in de continue genezingen die er in de grootse Genezingsdienst van De HEER plaatsvonden, waardoor het toch niet echt doordrong dat De HEER hem genezen had. De zuster die achter hem stond viel het ineens op dat Christian rechtop stond en dat de grote bochel verdwenen was! Zij riep het uit en ook andere gasten die Christian hadden ontmoet met de bochel in zijn rug bevestigde dat zijn rug nu plotseling recht was!

En nu! Christian kan nu rechtop staan en zitten. De trekkende pijn die met de jaren steeds erger was geworden is totaal verdwenen. Christian heeft een nieuwe rug, de bochel is er niet meer. Wat geen arts kon deed De HEERE JEHOVA RAPHA!