Het is een wonder!

BLOEDGROEP VERANDERT VAN RHESUS POSITIEF IN RHESUS NEGATIEF!!

Het is een prachtig verhaal om te vertellen, dat in de 21ste eeuw de grote wonderen van Jezus Christus gebeuren. Je zou je af kunnen vragen waarom deze in de huidige tijd gebeuren, en op verbazingwekkende wijze. Iets waar de geleerden en de wetenschappers met open mond naar staan te kijken. . . 
 
Rhesusfactor is een erfelijke proteïne die te vinden is op het oppervlak van rode bloedcellen. Als uw bloed de proteïne heeft, dan bent u rhesus positief. Alle proteïne in het lichaam, inclusief de rhesus factor zijn gecodeerd door genen. Als uw bloed het rhesus proteïne niet heeft, dan bent u rhesus negatief. Dit proteïne kan niet door middel van enige medische procedure tot stand worden gebracht. Dit betekent dat een persoon die rhesus positief is, voor de rest van diens leven positief zal blijven, en een rhesus negatief persoon zal dit levenslang blijven.


Maar wat is het probleem met Rhesus?

Als bij een moeder die rhesus negatief is iets van het bloed van haar ongeboren rhesus-positieve baby in haar bloedstroom terecht komt dan reageert het immuunsysteem op het D antigen in het bloed van de baby. In dat geval, beginnen de antilichamen het de bloedcellen van de baby aan te vallen, zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte. Dit resulteert in bloedarmoede. Als de bloedarmoede ernstig wordt, dan kan het leiden tot levensbedreigende problemen voor het kindje, zoals hartfalen, vochtretentie en zwellingen.

Dit zijn de enorme angsten die het denken van de familie van Dr. Rewe begon te doordrenken, op 6 augustus 2009. Toen het gezin zich meldde bij de Tropenkliniek in Tubingen, Duitsland, voor een bloedonderzoek bij hun dochter Joy Njeri Rewe, werd ontdekt dat zij rhesus negatief was. Het onderzoek was vereist vanwege de verzekering van het gezin. Vele vragen begonnen in hun op te komen, zoals zij niet konden vermijden te denken aan wat er zou gebeuren met hun dochter als zij in de toekomst een kind zou baren.

 
De Rhesus Negatief Uitslag na een Bloedonderzoek in de Tropenkliniek in Tubingen, in Duitsland, voor Joy Njeri Rewe
 
 
Het moment van de genezing
 
Op de dag van haar tiende verjaardag, zat Joy Rewe in hun woonkamer in Kilifi Kenya, de Machtige Genezingsbijeenkomst volgend die door de Grootste Profeet Dr. Owuor bij Menengai in Nakuru gegeven werd. De bijeenkomst werd live uitgezonden door één van de landelijke televisie stations, NTV. Haar ouders Dr. Rewe en Pastor Mercy Rewe waren in die bijeenkomst in Nakuru, om als gastheer en -vrouw de Heer te dienen.


De Schokkende Getuigenis van de Verandering van de Bloedgroep van Joy Rewe (v.a. 6:59:50)
 

”Toen de Man van God getuigenissen afnam bij het altaar van De HEER, hoorde ik mensen getuigenissen geven dat De HEER de bloedgroep van hun kinderen had veranderd van rhesus negatief, in rhesus positief. Op dat moment herinnerde ik mij dat drie jaar daarvoor (2009) in Stuttgart in Duitsland mijn dochter Joy negatief getest was, en de bloedgroep A negatief had”, memoreert Pastor Mercy Rewe vreugdevol, met een krachtige glimlach die haar hele gezicht doet stralen.

“Ik schreef een bericht aan onze hulp in het huishouden, Eunice en vroeg haar tegen Joy te zeggen dat ze de Genezingsdienst van de Grootste Profeet van de Heer moest volgen, en te bidden dat God ook haar bloed zou veranderen”, vertelt Pastor Mercy.
 
Verder verhaalt ze dat de onschuldige Joy, die zelfs nooit geweten had wat er mis was met haar bloed, gehoorzaamde en de hele Genezingsdienst volgde, waar de Profeet van de Heer een immense genezende zalving uitriep, waarvan Hij zei dat deze ook de mensen zou aanraken die via de radio en Tv-uitzending meeluisterden.


Schok en verbijstering

Dr. Rewe vertelt dat twee weken na de bijeenkomst, Joy´s moeder, Pastor Mercy haar naar het Aga Khan Ziekenhuis in Mombasa bracht, om een totaal andere reden. Het probleem met de bloedgroep was hij zelfs vergeten. Joy voelde zich niet goed, en haar moeder bracht haar voor onderzoek naar het ziekenhuis.

“Wat wij niet wisten is dat De HEER ons iets schokkends wilde openbaren. Toen alles goed met haar bleek te zijn vroeg haar moeder de artsen een bloedgroeponderzoek te doen bij haar. Toen de uitslagen kwamen was haar moeder zo enorm verbaasd, en ze kon het niet geloven. De uitslagen wezen uit dat de bloedgroep van Joy  A rhesus positief was!”, vertelt Dr. Rewe vreugdevol.

 
De Rhesus Positief Uitslag na een Bloedonderzoek in het Aga Khan Ziekenhuis in Mombasa, Kenia, voor Joy Njeri Rewe
 
 
Meer onderzoeken in het Lancet Medisch Laboratorium

De rhesus positief uitslag in het Aga Khan Ziekenhuis kwam als een grote schok voor Joy´s moeder. Ze dacht dat men waarschijnlijk een fout gemaakt had. Zij bracht Joy onmiddellijk naar Lancet Kenya, één van de beste private Medische Laboratoria in Kenya. Zij vroeg weer om een bloedgroep onderzoek. Dat is, toen de werkelijkheid tot haar begon door te dringen dat De HEERE GOD JEHOVA inderdaad Joy´s bloedgroep veranderd had!


De Rhesus Positief Uitslag na een Bloedonderzoek in het Lancet Laboratorium voor Joy Njeri Rewe


Sindsdien is het gezin in grote verbijstering steeds weer naar ziekenhuizen terug gegaan, om opvolgende onderzoeken te doen. En de uitslag bleef vaststaan: Joy Njeri Rewe heeft nog steeds bloedgroep rhesus A positief!  


De Krachtige Viering van het Verbijsterende Scheppingswonder in het leven van Joy Rewe (v.a. 1:40:55)
 

De grote vragen

Medisch specialisten houden vol dat als iemand geboren is met rhesusfactor op de rode bloedcellen zij voor altijd rhesus positief zullen blijven. Evenzo, als iemand zonder de rhesus factor op de rode bloedcellen geboren is, dan zullen zij de rest van hun leven rhesus negatief blijven. Er is geen boek, rapport, artikel, of welke vastlegging dan ook in de medische bibliotheken wat de mogelijkheid beschrijft van de verandering van iemands bloedgroep, door welke medische procedure dan ook.

Dit brengt vele onbeantwoorde en storende vragen op, over hoe dit vreemde fenomeen dan echt gebeurde! 

1. Trok God al het bloed uit haar systeem, en verving Hij het onmiddellijk met nieuw bloed met rhesusfactor? En zo ja, hoe kan dat zo vlug en onopgemerkt?

2. Schiep de Heer nieuw genen om de afwezige rhesus proteïne te coderen, en ze op de bloedcellen van Joy Rewe vast te zetten? Zo ja, dan is dat een heel erg Groot wonder!! Het kan enkel betekenen dat dit een Scheppingswonder is! God schiep nieuwe cellen en rhesus voor haar bloed! Hij schiep compleet nieuw bloed voor Joy Rewe!

3. Nog storender, het brengen van rhesus proteïne in een rhesus negatief systeem zou een reactie hebben gegeven van het aanmaken van antilichamen, om de niet-eigen substanties tegen te gaan, wat een samenvoeging van rode bloedcellen veroorzaakt zou hebben. De vraag is dan, waarom is dit niet gebeurd?

4. De afstand tussen Nakuru waar de grootste Profeet Dr. Owuor de Genezingsdienst gaf, en Klilfi waar Joy de bijeenkomst live via de Televisie volgde, is ongeveer 600 km. Hoe deed de Heer dit?

Al deze vragen blijven onbeantwoord, en blijven een verborgen mysterie wat alleen God en Zijn Dienaar bekend is. Maar Eén ding wat wij weten, en waarvan wij getuigen, is dat Joy Njeri Rewe een bloedgroep A negatief had, maar nu heeft zij bloedgroep A positief!

Met zulke onbetwistbare werken van GOD de Almachtige vraag je je af waarom een sterfelijk wezen zichzelf zonder enig ontzag kan verheffen en de Profeet van God van dit kaliber kan gaan lasteren en kwaad kan spreken over Hem door valse berichten te publiceren.

Dr. Rewe´s gezin dankt De HEER enorm voor een dergelijk groot wonder in hun huishouden. Een echt scheppingswonder, door medische specialisten in de beste ziekenhuizen in het land bevestigd.

En ja inderdaad, als de MENSENZOON u bevrijdt, dan bent u inderdaad bevrijd. Zelfs de artsen zullen ervan getuigen!