Incontinentie genezen

Dit is één van de voorbeelden van hoe de Heer ook de mensen in Europa tijdens het luisteren geneest
 
IRMELI OP 10 DECEMBER JL. GENEZEN VAN INCONTINENTIE EN VERKLEURDE URINE
 

Naam: Irmeli Ruutinen
Plaats: Salo, Zuid-Finland
Leeftijd: 70 jaar
Ziekte: Incontinentie en groen gekleurde urine

HOE DE ZIEKTE HAAR DAGELIJKS LEVEN BEÏNVLOEDDE
De problemen van een zwakke blaas begonnen in het begin van 2017, en dit verslechterde in de zomer. Ongeveer 2 maanden geleden, werd het veel erger. Irmeli had de urine 's nachts helemaal niet meer onder controle. Als ze bijvoorbeeld op de rand van het bed ging zitten, stroomde de urine gewoon op bed en op de grond, en ze probeerde naar het toilet te lopen, maar de urine morste op de grond en op haar kleren. Ook merkte zij op dat haar urine een vreemde, donkergroene kleur had.

Overdag, als haar man pastor Pekka bij haar thuis was, kon ze hem meestal nog op tijd vertellen dat ze moest, en dan hielp haar man om haast te maken, want Irmeli loopt met een rollator. Maar buiten het huis was het een heel moeilijk en beschamend probleem geworden, en de urine liep dan vrijelijk, soms op haar kleren en zelfs op de grond. Irmeli probeerde zo weinig mogelijk te drinken als ze weg zou gaan. Altijd had ze een plasticzak bij zich om de incontinentieslips in te doen.

WACHTEN OP DE HEER
Irmeli gebruikte geen medicijnen. Ze googelde alleen op internet wat het kon zijn, en ze ontdekte dat het misschien te maken had met haar dieet, een urineweginfectie, of zelfs darmkanker. Ze zegt dat ze wachtte tot de HEER haar zou genezen, en ze bracht haar probleem van incontinentie in gebed voor de Heer.

DE HISTORISCHE WERELDWIJDE GENEZINGSDIENST
Irmeli had op sociale media gelezen over de Genezingsdienst op 10 december. Ze beschrijft hoe ze wilde luisteren, maar een beetje verdrietig was omdat ze geen Engels verstaat. Maar toen voelde ze dat de Heilige Geest haar aanspoorde om gewoon te luisteren en in de Finse taal de Heer te aanbidden, omdat de Heilige Geest geen grenzen kent, ook niet in taal. Irmeli dacht dit is het, dat de Heer mij heeft laten zien en voelen, dat HIJ grenzeloos is, en ze was vervuld van vreugde.

HET ELEKTRISCHE MOMENT
Toen ze luisterde naar en de grootse Profeet van De HEER de genezing uitsprak via Jezus Is HEER Radio voelde ze een hitte in haar voetzolen, en ze besefte dat DE HERE haar aanraakte. Ze hoopte in haar gedachten dat de Heilige Geest op die manier ook haar incontinentie zou aanraken.

HET MOMENT DAT ZE REALISEERDE ZE WAS GENEZEN
Op de maandagochtend werd ze om 9 uur wakker en ze was verbaasd, ze had 8 uur lang geslapen en alles was droog! Ook toen ze naar het toilet liep bleef alles droog, geen spoor van urine! Op het toilet zag ze ook dat de kleur van haar urine weer normaal was. Daarbij zegt Irmeli dat ze al 30-40 jaar geen 8 uur had kunnen slapen. Ze slaapt nu beter dan ooit!

Irmeli zegt: "Het is zo geweldig wat de HEER doet! Ik voel mij geweldig. Ongelooflijk. Ik denk gewoon steeds 'is het echt waar dat ik genezen ben?' Maar het is echt zo want sinds zondag jl. heb ik geen urine meer verloren. Het staat geschreven dat wij door ZIJN striemen genezen zijn! Ik ben zo dankbaar en ik wil de mensen vertellen wat er met mij is gebeurd.

Ik kijk uit naar deze zondag. Ik ben zo dankbaar in mijn hart. Dank U HEERE JEZUS dat U me hebt genezen. Ik ben het niet waard en toch heeft HIJ me genezen. Ik dank de grootse Profeet van De HEER voor de MEGA HISTORISCHE GENEZENINGSDIENSTEN.