16/11/2018 - Zegen van de vette koeien over Kenia

DE GROOTSTE PROFEET VAN DE HEER live op JEZUS IS HEER RADIO

SAMENVATTINGĀ 


De HEERE (in velen van al Zijn namen genoemd) heeft met Hem gesproken. Een enorm gesprek. Bijna een historisch gesprek. Tot in de ochtend van 16 november 2018.
De beschrijving en dit zal een doorgaand verhaal zijn. De HEERE JEHOVA bracht Hem naar een plek. Hij zag de rivieroevers. Het water was wat het binnenland ingegaan. Heel zuiver schoon water. Een beetje donkerblauw. En aan de hoofdrivier verbonden. Het leek wat op een meer.

Het was totaal verbazingwekkend toen Hij bij de rivieroever het water in keek, de randen ervan, tussen dat water en het land. Daar was veel lang gezond groen gras. Heel gezond. En grote bossen langs de rivieroever. Het zuivere water daar. Toen zag Hij vet vee, en zij aten van dit gezonde groen gras. Het ver wilde de aandacht van de Profeet trekken. Ze waren heel gezond en rond en zij aten die bossen lang gezond gras wat bij de rivieroever was. Zij staan in het water terwijl zij eten. Ze zijn heel vet en gezond.
De ene die het dichtste bij de Profeet was die liep. Hij zag 1 been van die koe. Deze was zo gezond dat er wel 7 poten van de gemiddelde koe in Kenia in passen.

Het water was tot hoog aan de poten, bijna tot aan hun buik. De HEER wilde weten dat de Profeet zag hoe gezond zij zijn. Daarna ziet de Profeet vele mensen, die onteigend zijn. Enkele mensen dragen dozen naar de Profeet. Lege dozen. Maar hier wil de Profeet het eindigen. En Hij houdt het bij de gezonde vette koeien. Bij ontwaken besefte de Profeet dat dit gesprek in de Bijbel staat. De droom en Jozef die deze uitlegt. Er komt een hele reusachtige oogst aan die komt. Hij weet niet of dit wereldwijd is, of in het land Kenia.

Het kan wereldwijd zijn maar Hij weet het niet. De HEER zal het met de tijd openbaren.
De Profeet weet dat er prachtige jaren van oogst aankomen voor Kenia in ieder geval. Iedere persoon weet dat ze heel goed moeten zorgen voor de oogst. Er zijn de jaren van genade, voordat de tijd komt van onteigening. Het ziet ernaar uit dat er grote voorspoed komt in dit land. Als dit wereldwijd is dan zal de HEER het Zijn Profeet laten weten. Er is dus een prachtige rivier met zuiver schoon water. Bij de rivieroever is er zeer gezond gras en de vette koeien eten het.

Dus er komt een grote zegening naar het land. Maar deze generatie moet goed omgaan met de zegening. Voor nu houdt de Profeet het bij Kenia. Als het voor de wereld is zal Hij het ons laten weten. Bereid de weg, de MESSIAS komt. Begroeting in het Hebreeuws.
(geen letterlijke vertaling)