26/03/2018 - Immense strijd na de opname van de kerk

Profeet van De HEER live op Jesus Is LORD Radio
 
´Het zesde gesprek. Het zesde gesprek, wat de Heer met Mij had, de nacht voor deze afgelopen nacht. En Ik wist dat mensen heel moe waren. Gisteren waren mensen tot laat op gebleven, in dialoog met de Heer. Mensen bleven tot laat in de nacht op, tot ongeveer drie uur, na drie uur. Dus Ik verschoof dit andere gesprek naar vandaag. Het zesde gesprek, het zesde gesprek wat de Heer had met de kerk, met Zijn Dienaar, en daardoor met de kerk. Nu vanaf dat moment nam de Heer Mij mee, en Hij liet Mij de twee beesten zien. De twee beesten, de twee belangrijke hoofdpersonen, die op het toneel te zien zijn, nadat de kerk is weggenomen.

Ze hebben velen hoofden, en ze hebben dit grotere hoofd. De kop van een leeuw. Al deze dingen heb Ik eerder beschreven. Zoals u weet heeft de Heer Mij diverse malen tegen hen opgezet. En Ik heb ze beschreven, steeds wanneer de Heer over hen sprak. En dus, Ik zie het eerste, met vele hoofden en de leeuwenkop, voorbij gaan. En dan komt de tweede. Dus, het is het tweede waar Ik eerst mee in gevecht zal komen. Het eerste loopt voorbij, en die gaat, als de tweede komt. Het is de tweede waar de Heer Mij tegenop zet. Hij maakt dat Ik hem aanval, de valse profeet. En direct: een zwaar, een titanisch gevecht, waar Ik gisteren over sprak, Ik zei dat Ik het verborgen had. Ik had het niet met u gedeeld.

Een zware strijd. Als Hij zijn tanden laat zien, en Mij dreigt aan te vallen, dan zorgt de Heer dat Ik hem aanval. En een titanische strijd vindt plaats. Een historisch gevecht, zoals de aarde, en het universum nooit en te nimmer heeft gezien. Nooit en te nimmer. En zoals wij weten is dat de verdorven drie-eenheid, de valse drie-eenheid die plaats zal vinden, nadat de kerk is weggevoerd. Waarbij wij de draak zelf zullen hebben, die in het boek Openbaring staat. Dat is de duivel, de oude slang, die nu de anti-christ kracht en energie geeft aan het beest wat uit de zee opkomt. En nu, het beest wat opkomt uit het land, de valse profeet, die Mij begint na te doen, Mij probeert na te bootsen, nu de twee Getuigen van de Heer probeert te vervalsen, hij zal ook enige valse demonische krachten gebruiken, om vuur naar beneden te roepen, of dit soort dingen te doen, probeert Mij na te doen, dan vindt er een zware titanisch gevecht plaats, wat u niet wil meemaken.

En Ik denk dat de aarde beefde. Dus, de kerk krijgt instructie om weg te blijven, blijf hierbuiten. Neem uw veilige weg hieruit vandaan. Zorg dat u ieder moment gebruikt. Als er een Conferentie komt, waar de Heer tegen mensen gaat spreken, zoals nu, dit aanstaande weekeinde in Nakuru, zorg dat u daar bent. Zorg dat u uw voordeel doet, met ieder moment wat u heeft. Enkele mensen vliegen vanuit de hele wereld, lange afstanden. Australië, Europa, US, Zuid-Amerika, enzovoort. Maar, maak er gebruik van, waar u ook bent. Daarom hebben wij dit uiteindelijk opengesteld voor iedereen, die overal ter wereld vandaan komen. Zolang zij hun tickets doorgeven, dan zullen zij binnenkomen, en horen wat de Heer te zeggen heeft. Specifiek voorgangers krijgen voorrang, opdat zij terug zullen gaan en hun eigen gemeente gereed zullen maken.

Maar als u in Kenia bent: wij verwachten niet minder dan vijf miljoen mensen, niet minder. Zorg dat u uw voordeel doet, met dit moment, voordat de deur sluit. De instructie aan de kerk is helder: doe uw voordeel met ieder moment, waarop de kerk raad gegeven wordt, vanuit de hemel. Zodat u zich gereed zult maken, en weg zult gaan uit dit schouwspel. Er komt een strijdtoneel. Er komt hier een strijdtoneel, het is ongelooflijk. En de aarde schudde, toen de Heer Mij opriep om hem nu neer te halen, hem aan te vallen, om de eerste aanval in te zetten. En toen, begonnen de twee enorme generaals van de Heer, de Getuigen van de Heer, met een strijd. Begonnen toe te slaan, het was een zware aanval. Het was een immens schouwspel, u wilt daar niet zijn. En Ik geloof dat de gebouwen in die stad wankelden. Dus, u wilt hier niet zijn. De instructie aan de kerk is helder. Bereid de weg, geliefde mensen. Dit is een zesde gesprek, wat Ik verborgen hield, want de mensen waren heel moe, tegen 4 uur in de ochtend.

De Messias komt. De Boodschapper die neergelaten zou worden uit de hemel, rechtstreeks vanuit de hemel; vanuit de hemel naar de aarde, deze is neergelaten. Dus alstublieft, bereid de weg. Shalom. Toda chaverim. Toda lachem.´