Historische genezende zalving komt naar Finland (2017)

Profetie 8 juni 2017 - Audio engelstalig

Vervulling! - 18 juni 2017 - Genezingsdienst Finland - Video engelstalig    

Profetie 8 juni 2017 - Historische Genezende Zalving komt naar Finland 

"De Heer heeft met Mij gesproken over de opkomende Missie in Finland. En in dit gesprek sprak Hij met Mij over een heel erg historische genezing, de historische genezende zalving van de Heer die bezoek gaat brengen in Finland, als Hij Mij daar brengt. Een zeer grote genezende zalving die de Heer loslaat, in deze tijd, nu Hij Mij naar Finland brengt.

De Heer laat een zeer grote genezingsdienst gebeuren in deze tijd, nu Hij Mij naar Finland brengt. Dus er is een grote Opwekking, die naar Finland komt, het land Finland. En Ik zie een enorme historische genezing, een niveau dat Ik nooit eerder gezien heb, in Finland. En het wordt een groot moment voor dat land, want we kunnen zien hoe de Heer die missie al begonnen is, door al een kreupele op te richten voordat Ik daar kom, dit kleine kindje Eemi, die totaal kreupel geboren werd, 3,5 jaar oud, heeft nooit een stap gezet. Voor de eerste keer zet hij nu stappen, en loopt.

Maar Hij liet Mij weer een immense historische genezende zalving zien, die het land Finland zal opschrikken. Er zal een grote Genezingsdienst zijn, en een groot Bezoek van Jehova Jahweh komt naar het land Finland. Ik weet dat dit een heel kritische tijd is in de geschiedenis van de kerk. Want dit is het uur waarop zeer vele landen verlangen Bezocht te worden. Dit is het uur waarop er grotere droogte in de kerk is. Het uur waarop de voorgangers en preekgestoelte, het priesterschap verlangen naar een Bezoek, een frisse Adem van de Heer, om hen te verfrissen en te vernieuwen.

En nu heeft Hij besloten dat Hij Europa op zo een verbijsterende wijze zal Bezoeken, en Finland met een heel schokkende genezende zalving, die daar gaat plaatsvinden. Een heel grootse Genezingsdienst. Het Bezoek van de Heer zal behoorlijk overweldigend zijn. Ik heb een immense genezingsdienst gezien. En een immense genezende zalving, die naar Finland komt. En de Heer doet al deze dingen, omdat dit het uur is waarop Hij de landen gereed maakt voor de Verheerlijkte Komst van de Messias. Dus op dit uur vraagt de Heer Jehova alle landen zich gereed te maken. Want dit zijn de Bezoeken die de tijd en het uur aanwijzen. De Bezoeken die de kerk gereed maken, de verheerlijkte kerk, voor de verheerlijkte komst van de Messias.

Nogmaals, nu Ik naar Finland ga, heeft de Heer met Mij gesproken. En liet Mij nu meer dan drie keer zien, deze afgelopen nacht, een schokkende genezende zalving die Hij zal loslaten als Hij Mij die Bijeenkomst inbrengt, een Genezingsdienst. Na de twee dagen Conferentie in Helsinki. En dan gaat Hij zeer vele mensen genezen, met verschillende aandoeningen, op een manier dat het een grote Opwekking gaat aanwakkeren, het zal een grote Opwekking in Europa ontsteken. En zij die oren hebben, ook de andere landen, u kunt zich gereed maken, opdat u ook bezocht mag worden.

Dit wordt een Bijeenkomst, zoals er niet eerder geweest is. En de Heer Jehova in Zijn genade en erbarmen heeft besloten om nu de kerk te bezoeken. Moge zij die oren hebben zich gereed maken in rechtvaardigheid, zich afkeren van zonden. Specifiek de zonde van het liegen, misleiding, perversie, het voorspoed evangelie, homoseksualiteit, lesbianisme, al deze dingen die de visie van de kerk vertroebeld hebben. En de Heer komt om voor Zijn autoriteit te staan, om Zijn autoriteit opnieuw te brengen, van het Kruis en het Bloed van Jezus.

En dus vraagt Hij alle mensen in Europa, de mensen in Finland, het continent Europa zich nu aan Zijn bepalingen te houden, Zijn rechtvaardige geboden, en te kiezen voor een heiliger Christelijk leven, een heilig Christelijk leven. Want de Bijbel zegt, dat als de Messias komt – zonder heiliging zal niemand de Heere zien.
Ik denk dat dit weer een prachtige kans is voor het continent Europa. Voor de kerk van Christus, van Zweden, naar Denemarken, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Portugal, Spanje, Griekenland. Alle landen van Europa hebben een grote kans om deel te nemen aan dit Bezoek.

Want de Heer gaat een immense enorme historische Eindtijd Opwekking brengen. En deze Eindtijd Opwekking is een Opwekking van rechtvaardigheid, de Opwekking van heiligheid, de Opwekking van de Heilige Geest. Dus de Messias komt, geliefde mensen. En Europa heeft zo een prachtige kans, op dit uur, om deel te hebben aan de Eindopwekking, de Eindtijd Opwekking van de Heer, die wij Kenia hebben zien overnemen.

En in Kenia is deze Opwekking zo groot geweest. De Wolk van God de Vader heeft het land bezocht, Waterbronnen die toxisch waren in hun samenstelling zijn genezen. Vele ontelbare aantallen kreupelen zijn gaan lopen, ontelbare aantallen blinden – we weten niet eens hoeveel dat er zijn – zien weer. Zeer vele doven zijn gaan horen. Zeer vele stommen zijn gaan spreken. Lichamelijk verlamden gingen lopen, ruggengraat aandoeningen zijn genezen. Tumoren zijn verdwenen. De geestelijk gestoorden zijn hersteld, zij preken nu het Evangelie. Mensen zoals Peter Nirangu en vele anderen. Mensen die geestelijk heel ziek waren, die in de toppen van de bomen leefden, die hun huizen in de top van een boom bouwden. Nu preken zij het evangelie van Jezus, zij getuigen op basis van hun eigen genezingen. Dit is het immense Bezoek wat de autoriteit van het Bloed van Jezus herbevestigd.

Maar nu de kerk in Europa heel koud. De meeste kerken slinken nu, het aantal gemeenteleden loopt terug, er is geen autoriteit, er is geen kracht. Dus zij vinden het heel moeilijk om zich te verbinden met de kracht van de Christelijke behoudenis, die de Heere Jezus bracht. Maar de Heer zegt dit is het uur, waarop Hij weer komt, met de late beloofde zalving, de late heerlijkheid. Opdat nu de kerk in Europa, de gezegende mensen in Europa ook deelnemers mogen zijn aan deze voorbereiding op de verheerlijkte komst van de Messias.

Dit is de tijd om een Christen te zijn, dit is de tijd om wedergeboren te zijn. Dit is de tijd nu om in rechtvaardigheid en heiligheid te wandelen. Want er is geen tijd waarin de wereld de Heer meer nodig heeft, en de behoudenis, dan nu. Vooral voor ons; wij weten dat de Messias komt, we weten dat de tekenen van de komst van de Messias helder zijn, inclusief dit Bezoek dat naar Finland komt.

Dus dit is een historisch moment voor Europa. Dat Europa ook moge deelnemen aan de grootse beweging van God, de grootse beweging van God, Jehova God, die over de aardbol veegt, en de weg bereid voor de verheerlijkte komst van de Messias. Mogen zij die oren hebben zich bekeren en de weg bereiden voor de verheerlijkte komst van de Heer."