Curriculum Vitae

ACHTERGROND PROFEET DR. OWUOR
Samenvatting. Hier vindt u in het Engels de uitgebreide CV & Profetische roeping

De MAN VAN GOD is een geleerde die veel gepubliceerd heeft, die in ZIJN eerdere leven betrokken was bij Baanbrekend Kanker Onderzoek om Nieuwe Kanker Chemotherapieƫn uit te vinden, en ook 'oncoproteine systemen' onderwees aan diverse medische faculteiten.

Toen DE HEER ZIJN DIENAAR, DE GROOTSE PROFEET riep was HIJ bezig met het behalen van ZIJN Doctors Graad in Israƫl, aan de Universiteit van Haifa op de Berg Karmel. Na het behalen van ZIJN Phd graad, vervolgde de MAN VAN GOD zijn werk en gaf college aan diverse Medische Faculteiten in de Verenigde Staten. Eerst werkte Hij voor het Centrum voor Farmaceutische Biotechnologie aan de Universiteit van Illinos, bij het Chicago Medisch Centrum. Bij dat Centrum was HIJ betrokken bij onderzoek naar signaalgeleiding en het samenstellen en uitvinden van chemotherapeutische medicatie tegen kanker.

Hierna vervulde HIJ een positie van Senior Onderzoeker bij de Afdeling Farmaceutics en Farmacodynamics aan de Ernest Mario School of Pharmacy aan de Staats Universiteit van New Jersey. DE MAN VAN GOD stapte daarna over naar het Kanker Instituut New Jersey (CINJ) waar HIJ een Faculteitsfunctie vervulde als Onderzoek en Onderwijs Specialist binnen de divisie Chirurgische Oncologie aan de Medische en Tandheelkundige Universiteit New Jersey, de Robert Wood Medische Faculteit.

Daarna werkte DE MAN VAN GOD ook nog voor de Overheid van de Verenigde Staten, waar HIJ zich voegde bij het team van de Afdeling Forensische Toxologie en Vliegtuig Ongelukken Onderzoek van het Civiele Medische Luchtvaart Instituut (CMLS). CMLS is de Medisch Certificerende, Onderwijs en Onderzoeksafdeling van de Landelijke Luchtvaart Bond.