16/05/2018 - De Heilige Geest van God

Profeet van de Heer live op Jezus Is HEER Radio
 
'Ik wil hier een heel korte boodschap geven over de rol van de Heilige Geest, in ons doorgaand onderwijs om de kerk mee op te bouwen, om begrip te creëren, en ook bewustzijn, en om hulp te brengen naar de kerk, op dit uur waarop de Heer de rechtvaardigheid verkondigd heeft. En volgend op het gesprek wat wij gisteren hadden, is het duidelijk geworden aan de kerk dat alleen de Heilige Geest, zoals Ik ook gisteren zei, de Ene is die de kerk kan helpen om aan alle vereisten te kunnen voldoen die wij gisteren bespraken. Welke in kerk zouden moeten bestaan, in het leven van de kerk van nu.

Lees meer

16/09/2017 - De Messias komt!

Die tweedeling zien wij ook in het boek hoofdstuk Mattheus 25, de verzen 1-13, waar binnen dezelfde kerk nu de wijze meisjes en de dwaze meisjes zijn. Dit betekent dat als de komst van de Messias naderbij komt, de kerk die slaapt nu wakker gemaakt wordt. Echter, dan komt het aan op de zalving van de Heilige Geest.

Lees meer

Tsjechië Conferentie 20 april 2016 - deel 1

"Er zijn heel belangrijke zaken die ik hier ga benadrukken, waar de Heer met mij spreekt over de komst van de Messias. U zult ontdekken als ik tot u ga spreken over wat Hij gezegd heeft, u zult ontdekken dat er een instructie is die de Heer de kerk geeft. En u ontdekt dat die instructie nu geïmplementeerd moet worden, op dit uur in de kerk.

Lees meer