16/09/2017 - De Messias komt!

Die tweedeling zien wij ook in het boek hoofdstuk Mattheus 25, de verzen 1-13, waar binnen dezelfde kerk nu de wijze meisjes en de dwaze meisjes zijn. Dit betekent dat als de komst van de Messias naderbij komt, de kerk die slaapt nu wakker gemaakt wordt. Echter, dan komt het aan op de zalving van de Heilige Geest.

Lees meer

Tsjechië Conferentie 20 april 2016 - deel 1

"Er zijn heel belangrijke zaken die ik hier ga benadrukken, waar de Heer met mij spreekt over de komst van de Messias. U zult ontdekken als ik tot u ga spreken over wat Hij gezegd heeft, u zult ontdekken dat er een instructie is die de Heer de kerk geeft. En u ontdekt dat die instructie nu geïmplementeerd moet worden, op dit uur in de kerk.

Lees meer

Tsjechië Conferentie 20 april 2016 - deel 2

"Hoe mooi zou zijn als u zich op een dag als land bewust gereed gaat maken voor de komst van de Koning. In andere woorden, bekeren, zonde afwijzen, heiligheid omarmen, rechtvaardigheid aannemen, in goede verstandhouding met God, gebaande weg van de heiligheid; een dergelijke manier van leven. God verkondigt het nu hier, alleluja, dat dit nu het uur is om sensitief te zijn ten opzichte van zonden."

Lees meer