3 december 2016

Amsterdam Conferentie 3 december 2016

"En voor Europa is dat nu heel erg belangrijk. Want het is duidelijk dat de eindtijd opwekking in andere landen is uitgebroken, in andere Continenten."

"Hij zegt fijn linnen, smetteloos en blinkend is haar gegeven te dragen... oh de kerk in Europa. Ik weet dat u het aangenomen en ontvangen hebt, maar mijn vraag is waarom u het kleed niet draagt. Ja! Hij zegt, u kunt het aannemen en ontvangen, en het bewaren, en het niet dragen. En niemand kan u dwingen. Want ik kijk naar de kerk in Europa: u heeft het ontvangen en aangenomen, maar mijn vraag is waarom u het niet draagt. Het uur van het kleed is nu!"

Lees meer

2 december 2016

Amsterdam Conferentie 2 december 2016 

"De Heer zegt, de Heer smeekt alle landen van Europa, Hij zegt, kom Europa, kom aan boord, voeg u op de heilige weg, want vandaag is deze hier."

"De Heer had mij de komst van de Messias getoond, en Hij liet mij voelen hoe de kerk die zich niet gereed gemaakt heeft, zich op dat moment zal voelen. De pijn! En toen besefte ik, dat zeker, zeker, zeker, de Bijbel is het enige boek dat tot op de letter vervuld moet worden. Waarom zeg ik dit? De Bijbel spreekt over de komst van de Messias, en Hij zegt: in een oogwenk. Pja pja. De bliksemflits, in een flits, een oogwenk inderdaad. Hoe vlug sluit en opent een oog?"

Lees meer