Details

28 april 2019 vindt de Mega Wereldwijde ONLINE GENEZINGSDIENST plaats.

Via www.jesusislordradio.info wordt deze uitgezonden. Er worden ontelbare mensen genezen tijdens deze ONLINE GENEZINGSDIENSTEN. Wij komen bijeen op deze dag om ons gezamenlijk open te stellen voor de genezing van De HEER. We vangen aan om 09.00 uur, en de Online Genezingsdienst duurt tot ca. 16 uur. Er wordt in het Nederlands vertaald, wat op Jezus Is HEER Radio verkondigd wordt. Dit zal het gebed / gebeden zijn van de Profeet van De HEER, en een waterval aan genezingsgetuigenissen!

Wij bidden dat ook in Nederland De HEER ZIJN kinderen zal aanraken en genezen. Van Kenia, Zuid-Afrika, Botswana, Ivoorkust, Nigeria etc., tot helemaal in Australië, Zuid-Korea, China, Brazilië, de VS, Duitsland, Italië, Slowakije, Spanje, heel Scandinavië, etc. etc. hebben wij al ontelbare genezingen zien plaatsvinden bij deze online Diensten. De HEER zal op zondag 28 april 2019 wereldwijd ZIJN kinderen genezing brengen van blindheid, doofheid, handicaps, geestelijke aandoeningen, gebroken botten, kanker, diabetes, Hiv/aids, hersenletsel, dwarsleasie, hartkwalen, stomheid, spasme, astma, huidziekten, longaandoeningen, etc, etc.. Kijkt u bij Wonderen / Genezingen voor vele getuigenissen.

In Kenia komt men in meer dan 84 stadions bij elkaar, en de ervaring leert dat De HEER immense genezing brengt, als de Profeet van De HEER de genezing vanuit Zijn woning in Nairobi via Jezus Is HEER Radio uitspreekt. En ook al voordat Hij op de Radio is gekomen. Dit zijn de laatste dagen voor de komst van De MESSIAS, de beloofde tijd van de late heerlijkheid (Haggai 2:9-10) waarin de grotere werken van voor onze ogen JEZUS gedaan worden om ons tot bekering te brengen. En honderden artsen en verpleegkundigen zijn in Kenia betrokken om alle genezingen te verifiëren. Kom alstublieft met uw zieken, vertel het uw zieke familie en vrienden en collega´s. 

Komt u gerust spontaan op zondagochtend 28 april 2019
Neemt u voor meer informatie contact met ons op via 06-26973098 (Julia Falger) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunt u niet naar Putten komen, dan is thuis via www.jesusislordradio.info luisteren een hele goede optie. Ook in het ziekenhuis kunt u op deze manier deelnemen.